Вінницькі красуні продовжують підкорювати європейський подіум. Нещодавно у Флоренції відбувся один з найбільших заходів для юних модниць – PITTIBIMBO. Це міжнародна виставка дитячого одягу та аксесуарів, яка проходить двічі на рік. Протягом трьох днів відбуваються покази від відомих брендів — Monna Lisa, MSGM, Mayoral та інші. Цього разу нашу країну представляла 7-річна красуня з Вінниці Ніколь Корбут. Вона випускниця школи моделей Princess, а нині займається в дитячій модельній агенції Qmodels. Дівчинка займається бальними танцями, вокалом та тенісом.

– Ніколь вже не перший раз подорожує до Європи на різні покази та зйомки! За її плечима чималий досвід у міжнародних показах в Латвії, Німеччині та Італії. Також вона брала участь у зйомках для міжнародних брендів. Потрапити на виставку PITTIBIMBO було вкрай складно, бо дітей обирали з усього світу – Англії, Іспанії, Німеччини, Росії та Білорусі. Кастинг величезний, та суворі вимоги. Наша агенція є єдиним представником в Україні, хто працює з італійським агентством MODAMODA (Мілан). Таким чином ми отримали шанс показати себе на PITTIBIMBO. Ніколь надіслала природні фото та відеодефіле. Через місяць нас запросили, і радості не було меж, — розповіла власниця агентств Princess та Qmodels  Ярослава Позднякова. — У Флоренцію дівчинку супроводжували я та її батьки. Подорож була складною, бо авто в дорозі кілька разів ламалось. Проте підвести свою доньку рідні не могли. Ніколь на подіумі мала два покази, де демонструвала одяг від бренду   KIDZFIZZ та LORSOBRUNO. Все було, як у дорослих моделей – репетиції, зачіски, примірки. Крім того, дівчинка отримала 100 євро від дизайнера за свою працю та талант. А через кілька днів Ніколь крокувала подіумом у Мілані на показі німецького бренду AGNER. Відбувся показ та зйомка для каталогу нової колекції. З Італії разом із батьками вирушила до Мюнхена, де демонструвала одяг від всесвітньовідомих Karl Lagerfeld, Chloe, Mark Jacobs.

Додамо, що свого часу Ніколь взяла участь у конкурсі «Міні-міс Вінниця» і була там наймолодшою учасницею. Організатори пішли назустріч дівчинці, і вона впоралась зі всім бездоганно. Хоч Ніколь тоді й не перемогла, але здобула один із титулів.

Віталіна Трудько