9 лютого у Вінниці відбувся цікавий і корисний освітній семінар від OWL- study про освіту в Канаді. Адже молодь міста та батьки майбутніх студентів мала змогу напряму  поспілкуватись  із представником університету Vancouver Island University.  Та отримаєти відповіді на всі питання про мовні табори в Канаді, вступ до університетів, працевлаштування та адаптацію в канадійському суспільстві.

Тому спершу  регіональний представник OWL- study Галина Рудик подала інформацію про освіту в Канаді у форматі презентації:
✔Про умови вступу та вільні місця на програмах.
✔Про  шанси на отримання стипендії.
✔Про  можливість працевлаштування під час навчання та після закінчення університету.

А після цього переду часниками семінару тримала слово та відповіла на чисельні запитання вінничан Дарина – представник університету Vancouver Island University.

–  Говорили і відповідали на запитання про умови, ціни та нові можливості для студентів у Канаді… В також про працю та  шанси громадянство в цій дружній до українців країні…, – зазначила організатор семінару від  O.W.L. Galyna Rudyk. – Було цікаво!

Згодом після 2-годинного спілкування  в соцмережах з‘явились перші відгуки про освітній семінар O.W.L.

– Дякую, Вінниця, що відклали всі свої справи і відвідали наш ну дуже корисний семінар про освіту в Канаді і познайомились з новим партнером – Vancouver Island University @worldviu., – пише та Olga Voychyshyna. – Під час зустрічі ми обговорили неймовірну кількість дуже важливих моментів, починаючи з реальних переваг вищої освіти в Канаді та її гнучкості, закінчуючи мультикультурністю середовища та красою природи містечка #Нанаймо, що на острові Ванкувер.
Також всіх хвилював момент адаптації студента на початку і його працевлаштування вже трохи згодом

Сподіваємось, ви отримали відповіді на свої запитання і розвіяли всі страхи та сумніви.
Всім дякуємо за любов до Канади та бажання отримати від життя найкращого!!!
Ми на зв’язку:-))