Три смерті, і стільки ж госпіталізовано. Решту повернули у Молдову наші поліцейські.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 8 лютого під ранок на Барському шосе. За попередньою інформацією слідства, 28-річний водій мікроавтобуса «Фольксваген» не впорався з керуванням та допустив зіткнення із припаркованою на узбіччі вантажівкою «ДАФ». Від удару в останньої із кузова висипалось зерно. Очевидці досі зі слізьми на очах згадують аварію.

– Серед ночі я прокинулася від якогось гуркоту. Було приблизно 3.30. Глянувши у вікно, зрозуміла, що мікроавтобус врізався у фуру. Мабуть, водій заснув. З постраждалої машини вискочило двоє чоловіків, подивилися збоку на те, що сталося, і один з них перестав собою володіти, – каже вінничанка Олена. — Жахливо кричав, ревів і кидався з боку в бік біля машини. З’явилося дуже багато машин поліції. Потім декілька автомобілів ДСНС, а через якийсь час почали їхати «швидкі». Рятувальники діставали потерпілих. Було дуже страшно і явно не до сну. Всю ніч стояв шум і виблискували вогні поліцейських авто…

Відомо, що на момент аварії в мікроавтобусі перебувало 11 пасажирів. Усі вони громадяни Молдови і їхали на заробітки до Росії. На трасі лежали їхні особисті речі, сумки. Одну смугу руху перекрили.

– Від отриманих травм на місці загинули троє пасажирів мікроавтобуса, серед яких 26-річна жінка та 43-річний чоловік. Особа третього чоловіка встановлюється. Ще трьох пасажирів віком 58, 24 та 28 років  з різного ступеня  травмами госпіталізовано. Пасажирів мікроавтобуса, які не постраждали в аварії, поліцейські доставили до кордону. Інформацію про постраждалих надано Консульству Республіки Молдова. Відкрито кримінальне провадження. Проводяться першочергові слідчі дії, з’ясовуються усі обставини та причини аварії, – розповіли подробиці у прес-службі поліції.

Віталіна Володимирова
Фото Сергія Хіміча