Тричі на тиждень по дві години шістнадцять фіналісток, котрі пройшли досить прискіпливий відбір, навчаються хитрощам дефіле і мистецтву вигідно себе подати. Крім цього — займаються на тренажерах, аби бути у гарній формі. Організатори придумали п’ять виходів, усі дуже різні за тематикою, за постановкою. То ж дівчатам доведеться застосовувати усі свої таланти — хореографічні і навіть артистичні, аби виграти корону, котра вже виготовляється ювелірною фірмою “Діадема”.

Декому довелося стикнутися з першими труднощами, бо танцювати на високих підборах не так просто, як може здатися. Та вінницькі красуні не здаються, дуже стараються, тому цьогорічний конкурс має вразити усіх своєю красою. Визначити фавориток під час репетицій надзвичайно важко, бо всіх об’єднує одна спільна жага до перемоги. І вгадати, у кого буде корона — неможливо заздалегідь, стверджують організатори конкурсу. Бо одна справа — тренування, а зовсім інша — виступ перед глядачами на сцені.

Вже 21 лютого вінницькі красуні влаштують аукціон талантів, а зібрані гроші підуть на лікування Сашка Басюка, хворого на лейкемію. А розважатиме вінничан під час конкурсу співачка Alyosha.