– Кожного літа ми в нашому селищі проводимо свято для загального відпочинку , і щоразу запрошуємо для виступу зірок нашої естради. І цього року ведемо переговори з Ольгою Поляковою, аби вона включила Вендичани в свій тур по Україні. Хочу почути думку кожного, бо квитки вартуватимуть недешево, але впевнений, що буде дуже цікаво і красиво, – заявив Анатолій Крижанівський.

Під постом голови майже всі одноголосно підтримали його ідею. І готові навіть приїхати на концерт із сусідніх сіл та районів.

– Переконаний, що такі заходи позитивно популяризують наш район і населені пункти, де проходять. Надіюсь, що депутати районної ради підтримають фінансове розвантаження ціни на квитки, – вважає голова Могилів-Подільської районної ради Володимир Сірант.

Додамо, що Суперблондинка Оля Полякова родом із Вінниці. Народилась вона у родині дипломата та лікарки-педіатра. Співачка Закінчила СЗОШ № 13 та училище культури і мистецтв ім.Леонтовича. У студентські роки підробляла своїм співом вечорами в ресторанах, а вранці – в церковному хорі. Вищу освіту Ольга здобула вже у столиці та має диплом оперної співачки. Діапазон голосу — 3 октави. Співачку можна по праву вважати засновницею такого напряму в музиці, як суперпоп. Серед хітів нашої землячки “Шлепки”, «Первое лето без него», «О Боже, как больно!» , «Бывший» , «Мама» та «Королева Ночи».

26 жовтня 2018 року в Київському палаці спорту українська поп-зірка Оля Полякова презентувала свою шоу-програму «Королева ночи», з якою гастролює і тепер. Квитки вартують від 250 до 2500 гривень. Чи зможуть Вендичани заманити до себе вибагливу співачку і чи зробить вона їм знижку як для земляків, дізнаємось згодом.

Віталіна Володимирова