Він визнав, що «бляхерів» реально «кинули» і «поставили» на гроші як «лохів»! Бо замість обіцяних пані Ніною Южаніною та народними депутатами 1500 доларів мита за середнього класу авто нині їхні власники в середньому платять від 60 до 100 тисяч гривень (це від 2200 до 3600 доларів по курсу 27.3 грн). А ще під цю тему заробітків на «бляхах» раптом вилізла ціла армія «рішал», активістів, брокерів та «своїх» людей, які збирають по 200-300 євро з кожного такого авто за зняття з обліку в Польщі-Литві до правильної оцінки, сертифікації (3000-3500 гривень!) і пішло поїхало… Роздягли ці «бляхи» як липку!

І не секрет, що в рекордній – до 500 авто на митницю Вінниці в останні дні пільгового режиму більше половини власників – це не «звичні» всім бляхери, а «бариги» в автобазару та перекупи… Які «підсуєтились» і під цей закон привезли переважно 8-10 річні свіжі авто із Німеччини, Франції та Голландії! І черги вони завдяки зв‘язкам і «рішалам» проходять в рази швидше та дешевше ніж «бляхери-одинаки»… Так і живемо!

790 тисяч переглядів Анатолій Качур : РОЗМИТНЕННЯ-ДА Я Л*Х???, Українці Вам по приколу таке розмитнення, мені Ні! і ще раз НІ

РОЗМИТНЕННЯ-ДА Я ЛОХ???, Українці Вам по приколу таке розмитнення, мені Ні і ще раз НІ???

Опубликовано Анатолием Качуром Четверг, 7 февраля 2019 г.