– Скільки коштує ваш бізнес? Можливо ним вже хтось цікавиться і хоче «віджати»? То що, віддасте?Я не віддала…30 грудня 2018 року після погроз і вимагання грошей в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб побачила в засновниках замість свого прізвища прізвище невідомої мені особи Любчецько Лаури Олександрівни. Незаконну перереєстрацію провів державний реєстратор Прошкін Олександр Васильович, фігурант багатьох кримінальних проваджень. Але досі має доступ до баз і можливо вже переписує Ваш бізнес. 31 грудня 2018 року я вже давала свідчення в поліції у Вінниці. 11 січня 2019 року відбулось засідання анти рейдерського штабу на чолі з першим заступником голови обласної державної адміністрації Андрієм Гижком. 18 січня до Міністерства юстиції України ми подали скарга про незаконні дії даного реєстратора. Це все відбувалось на тлі постійних погроз і вимог грошей за те, що б мені повернути моє ! 31 січня по нашій резонансній схемі вкраденого бізнесу приїжджала заступник Міністра юстиції з питань державної реєстрації Садовська І.О. Скарга у черзі на розгляд. 18 лютого нове попередження у вигляді підпалу 2 наших авто. От так просто біля житлового будинку під балконом сусідів близько 3 ночі облили і запалили.

Дякую сусідам і пожежній, які не дали згоріти всім нам…

За словами очільника антирейдерського штабу, згаданий факт виглядає як шахрайська схема, оскільки в реєстрі не було ні паспортних даних нового власника, ні договору купівлі-продажу.

– Окрім того, закон про державну реєстрацію дозволяє екстериторіальний принцип лише в межах однієї області, тобто реєстратор з Києва не мав права здійснювати реєстраційні дії підприємства з Вінниччини, – наголосив Андрій Гижко.

Відомо, що поліція проводить досудове розслідування за ознаками умисне знищення або пошкодження майна.

Подробиці читайте у газеті “33-й канал”.

Вікторія Снігур