Організатором стала вінничанка Анна Окрема, яка носить звання «Перша віце-місіс ЗЕМЛЯ УКРАЇНА-2017». Відбір у Вінниці проходив вперше, тривав більше трьох місяців. До фіналу увійшли 10 претенденток, жінки віком від 25 до 45 років.

Після того як судді поставили кожній учасниці оцінки за випробування, перейшли до церемонії нагородження. Mrs. Popularity, яку вінничани обирали шляхом онлайн-голосування, стала Валентина Онофрійчук. Четвертою «Віце-місіс» стала № 3 Олена Грабік, третьою «Віце-місіс» — № 4 Антоніна Пачевська, другою — № 7 Інна Цимбалюк. «Перша віце-місіс» — № 9 Яна Врублевська. А титул Mrs. Vinnytsia International отримала 34-річна Валентина Іванюта з Літина.

– Я мама двох дівчаток. Навчалася у Вінницькому медичному університеті імені М.І.Пирогова, працюю за фахом косметолог. Власне, це і є моє хобі. Завжди розвиваюсь і слідкую за новинами у сфері косметології. Свого часу закінчила модельну школу разом із старшою донькою. Люблю свою сім’ю та проводити час із рідними. На конкурс пішла заради своїх дівчаток, бо хочу бути для них прикладом краси та жіночності. Я сподівалась і дуже вірила у перемогу, як і кожна із нас! Дуже рада, що стала королевою! І неймовірно щаслива, — розповіла Валентина Іванюта.

Окрім корони, красуня отримала путівку до Італії, білу шубу з фінського песця від дизайнерки Лідії Мишовської та інші подарунки. Крім того, вона представлятиме наше місто на Всеукраїнському конкурсі «Mrs. International».

Віталіна Володимирова