Відомий бізнесмен, спортсмен і Президент Федерації боксу України  22 лютого виступив на засіданні Генеральної асамблеї Європейської конфедерації боксу зі звітом за 4 роки роботи в якості глави змагальної комісії. Змагальна комісія відповідає за проведення боксерських турнірів і чемпіонатів в Європі, це 60% від кількості всіх світових боксерських турнірів.

У своїй доповіді запропонував ввести ряд нововведень: обмежити верхній ліміт в суперважкій ваговій категорії для боксерів 13-14 років, вивести в єдиний графік кращі боксерські турніри і створити Європейський боксерський тур, автоматизувати процеси в організації турнірів, підвищити якість телевиробництва і організації прямих трансляцій поєдинків.

Попереду багато роботи по популяризації нашого виду спорту, але для тих, хто по-справжньому любить бокс, ці труднощі в радість. Боксери прекрасно знають, що чемпіоном світу без щоденної праці не станеш! В добру путь!

Выступил сегодня на заседании Генеральной ассамблеи Европейской конфедерации бокса с отчетом за 4 года работы в качестве главы соревновательной комиссии. Соревновательная комиссия отвечает за проведение боксерских турниров и чемпионатов в Европе, это 60% от количества всех мировых боксерских турниров. В своем докладе предложил ввести ряд нововведений: ограничить верхний лимит в супертяжелой весовой категории для боксеров 13-14 лет, вывести в единый график лучшие боксерские турниры и создать Европейский боксёрский тур, автоматизировать процессы в организации турниров, повысить качество телепроизводства и организации прямых трансляций поединков. Впереди много работы по популяризации нашего вида спорта, но для тех, кто по-настоящему любит бокс, эти трудности в радость. Боксеры прекрасно знают, что чемпионом мира без ежедневного труда не станешь! В добрый путь!

تم النشر بواسطة ‏‎Владимир Продивус‎‏ في الجمعة، ٢٢ فبراير ٢٠١٩

А 23 лютого Володимир Степановича Продивуса обрано віце-президентом Європейської конфедерації боксу.

– Дякую за підтримку і віру в мене !! Роботи багато, але вона ні мене, ні моїх колег по боксерській місії не лякає! В добру путь!, – написав він у соцмережі на своїй сторінці та виклав відповідне відео.

Избран вице-президентом Европейской конфедерации бокса. Спасибо за поддержку и веру в меня!! Работы много, но она ни меня, ни моих коллег по боксерской миссии не пугает! В добрый путь

Опубликовано Владимиром Продивусом Суббота, 23 февраля 2019 г.

А за кілька днів до цих подій Володимир Продивус поділився своїми враженнями від боулінгу в одній із шкіл:

– Побачив кілька днів тому в новинах, що в Україні вперше винесли вирок за цькування дитини в школі іншою дитиною. Мати винною оштрафували на 1 200 гривень.

Наскільки я розумію, сама винна зняла на мобільний і виклала в інтернет непристойне фото своєї однокласниці. Максимальний штраф з батьків за такий злочин неповнолітнього може бути до 3 400 гривень., – зазначив він. –  Чи вирішують штрафи питання цькування в школах? Навряд чи. Мені це більше нагадує спробу заробити в казну три копійки, а не вирішення серйозної проблеми. Якщо сім’я заможна, такі штрафи взагалі не принесуть навіть частки незручності для батьків організаторів цькування. Якщо сім’я бідна, подібні штрафи можуть тільки викликати хвилю домашнього насильства над винними !!

Щоб прибрати наслідок, приберіть причину !! Цькування не народжується на порожньому місці. Значить, немає у дітей орієнтирів у житті, значить, невідомо чому їх навчають в школах, про що говорять вдома. Значить, якісь дрібні зародження конфліктів залишаються без уваги однокласників, вчителів, класних керівників, керівництва школи. Ось де справжня проблема! Для співробітників установ теж ввели 1 700 гривень штрафу за приховування фактів цькування дітей.

Причин виникнення цькування багато, згоден. Але у всьому винні діти, кинуті і державою, і батьками напризволяще. Міністерство освіти дало учневі парту і стілець – вже добре. Батьки купили планшет або комп’ютер – відмінно, нехай займається. Тільки забуваємо, що сьогодні транслюється в планшеті або комп’ютері !! У моді ідіотизм, ідіотські вчинки типу перебігти дорогу перед авто і багато всього такого. Не перебіг з усіма? Ось тебе вже і труїть більшість.

Спорт! Єдиний метод забрати у хлопців їх негативну енергію і перетворити її в здоров’я на багато років. Хочуть довести один одному, хто сильніший? Будь ласка, он штанга. Швидше – стадіон. Розумніше – шахи. Виявляють неповагу один до одного? Будь ласка, он спорядження – йдіть з викладачем в похід в гори. Свіже повітря, фізичне навантаження і зміна обстановки швидко знімуть конфлікт. Або хоча б нехай тренер поставить таких недругів пограти в одній футбольній команді!

Взагалі, потрібно цим цілеспрямовано займатися. А то про вибори у нас все чули, а от про повагу, на жаль, немає !!

До речі, якщо мене читають батьки, діти яких займаються боксом. Чи траплялися з вашими дітьми історії з цькуванням в школі?