Пільгою скористалася власники 218 тисяч автомобілів і сплатили загалом близько 13,5 мільярда гривень, — зазначив у Вінниці виконувач обов’язків заступника голови Державної фіскальної служби України Віктор Кривіцький. – Із них — «євроблях» було 139 тисяч на 8,5 мільярда гривень. Ці кошти підуть виключно до Пенсійного фонду!

Плюс ще 79 тисяч авто на 4,9 мільярда гривень — це так звані нововвезені авто, які під цей закон привезли громадяни…

– Що далі? Це правда, що після 24 травня євробляхерів будуть жорстко штрафувати та конфісковувати авто?

– Так, до цієї дати можна буде розмитнити авто за повною ставкою акцизу… Після 24-го травня поліція та митниця будуть адміністивними протоколами штрафувати власників таких авто на митній території України. В подальшому такі авто будуть вилучатись із дорожнього руху та конфісковуватись…

– Коли нарешті відремонтують дорогу біля зони митного оформлення за «Епіцентром»? Адже в минулому році на ремонт цієї ділянки планувались 6 мільйонів, які так і не було освоєні…

– Дякую за «сигнал»… Як один із керівників ДФС і депутат міської ради Вінниці я не проти, аби тут і по всій Україні були якісні дороги… Спробуємо вирішити це питання в короткі терміни!

Цікаво, що загалом, за даними ДФС, на митній території України перебувало близько 600 тисяч нерозмитнених авто – «євроблях» і «свіжаків»… Тобто до 22 лютого українці розмитнили і легалізували 1/3 від цих автомобілів на іноземній реєстрації?

До речі, на Вінниччині за цей час оформили 9353 авто з іноземною реєстрацією, а їх власники сплатили до бюджету 405,2 млн грн.

РОЗМИТНЕННЯ-ДА Я ЛОХ???, Українці Вам по приколу таке розмитнення, мені Ні і ще раз НІ???

Опубликовано Анатолием Качуром Четверг, 7 февраля 2019 г.