«33-й канал» спільно з туристичним проектом Оксани Кудинської VICTORY TRAVEL та студією краси «VLADEKS» оголошують фотоконкурс на краще фото жінки, матері, дружини, сестрички, подруги, бабусі, онучки «Найважливіша жінка у моєму житті»!

Щороку на початку весни ми відзначаємо прекрасне свято усіх жінок, яке символізується з красою, ніжністю, жіночністю. Пропонуємо усім жмеринчанам взяти участь у нашому новому фотоконкурсі до 8 Березня.

З 28 лютого по 11 березня ми приймаємо найкращі світлини ваших матусь, бабусь, дружин, подруг, сестричок і онучок. Поділіться своїм особливим фото і попросіть друзів проголосувати за нього. Той, чиє фото набере найбільшу кількість лайків (без накруток у програмах, бо ми це відслідковуємо!) отримає безкоштовну 3-денну поїздку в Буковель від проекту VICTORY TRAVEL. Ще один переможець отримає сертифікат на 500 гривень на послуги студії краси VLADEKS.

Усі учасники фотоконкурсу матимуть можливість 20% знижки на поїздку в Буковель та на послугу в салоні краси. Призери ІІ і ІІІ місця отримають 50% знижку.

Важливо: у конкурсі беруть участь жителі міста Жмеринка і Жмеринського району.

Вам потрібно:

  1. Надіслати фото на адресу: gazeta@33kanal.com.
  2. У листі вкажіть своє ім’я та прізвище. Рекомендуємо вказати телефон, щоб ми могли зв’язатися з вами.

Конкурс матиме три етапи:

  1. До 05 березня ми збираємо фото та триватиме он-лайн голосування.
  2. 5-го березня оголошуємо переможців, які отримають поїздку в Буковель на 8 Березня і послуги студії краси на 500 гривень.
  3. Усі учасники конкурсу матимуть можливість 20% знижки на поїздку в Буковель та на послугу в салоні краси.

Туристичний проект Оксани Кудинської VICTORY TRAVEL запрошує жмеринчан та гостей міста поринути у дивовижний світ подорожей та здорового способу життя. Тел. 067-727-24-53.