Шановна редакціє «33-го каналу»!

Звертається до вас Бодопростов Валентин Андрійович, ваш постійний читач.

На превеликий жаль, у нашій країні йде війна на Донбасі. Війна ця принесла багато біди в наші родини і в країну. І в цей тяжкий для країни час всі свідомі громадяни допомагають нашим Збройним силам. А так зване духовенство Московського патріархату займається відкритим цинізмом і зрадою. На Донбасі він благословляє російських загарбників. У своїх церквах прославляє виродків, що розв’язали війну проти України. А сам Кирило благословляє власовців, яких засудив Нюрнберзький суд.

Я син фронтовика, батько якого воював на 4-му Українському фронті. З фронта прийшов інвалідом другої групи. Мав багато державних нагород, в тому числі два ордени Слави. Другий орден Слави моєму батькові вручили аж в 1966 році в клубі Вінницького олієжирового комбіната, де мій батько покійний працював. І як син фронтовика закликаю духовенство російської церкви перестати займатись кощунством, тобто благословляти Кирила, офіцера ФСБ, і благословляти подонка Путіна, який наробив багато біди українському народу і народу Сирії. Зараз Україна переживає тяжкі часи, і слухати благословення цих виродків неможливо. Народ України, і в тому числі дітей фронтовиків, це дуже бентежить.

Закликаю парафіян церкви Московського патріархату: розкрийте очі і задумайтесь, що ваші внуки вас теж захищають на Донбасі від російських окупантів і ризикують найдорожчим — своїм життям. Тому ми зобов’язані бути вдячні нашим захисникам і пам’ятати про тих, хто захищав нас в Другу світову війну.

І хочу запитати духовенство Московського патріархату: як ви, так звані слуги Божі, будете дивитись в очі нашим фронтовикам? Коли Кирило благословляє виродків, що вбивають наших співгромадян, ви благословляєте Кирила.

У цей час ми, прості люди, зобов’язані бути вдячні Богу, що наш Спаситель небесний дав нам автокефалію. Це значить, що історична справедливість нашому народу повернута. Закликаю духовенство в своїх проповідях бути завжди зваженими.

З повагою,
Валентин Бодопростов