Однопартійці Юлії Тимошенко збирають людей на 9-ту ранку, щоб годину перед сесією встигнути помітингувати і обговорити імпічмент Президента України та чесні вибори 31 березня 2019-го.

Цікаво, що саме 5 березня у Вінниці запланована сесія облради із розглядом 95 питань, включаючи «різне». Депутати, в тому числі й «Батьківщини» мають затвердити звіт голови облради, погодити перерозподіл залишку обласного бюджету за 2018 рік, проголосувати ряд Програм, аби можна було розпочати процес фінансування проектів. Тобто, переважна більшість рішень стосується життєдіяльності області…

Втім, вже зрозуміло, що політичні лозунги за 26 днів до виборів Президента стануть хітами цієї сесії у Вінницькій облраді.

Вже відомо, що питання про імпічмент представник «Батьківщини» пропонував включити в порядок денний напередодні, але пропозицію депутата Владислава Роя підтримали лише 7 із 21 членів президії…

Тому 5 березня можна очікувати, що саме імпічмент Петру Порошенку за 3 з лишнім тижні до першого туру виборів може стати «каменем зіткнення» на цій сесії у вівторок.