«ЦеШо»  – соціальне кабаре, соціальний рейв, дзеркало сучасного дня, голос молодої України, банда культурних камікадзе, хор світлого майбутнього.

Засновником та режисером якого є Влад Троїцький, що вже зробив популярними такі гурти як ДахаБраха і ДахДотерс.

«ЦеШо» – це п’ятеро акторів, які за допомогою поєднання музики і театру досліджують, хто ми, де і як живемо, говорять про проблеми сучасної людини. Їх музичні виступи схожі на театральні постановки. На сцену вони надягають яскраві комбінезони та шапки. А в руках – всім знайомі інструменти: акордеон, барабан, віолончель, контрабас і баян. Колектив у цьому році поборовся за першість на Національному відборі Євробачення і відзначився унікальністю своєї творчості.

«ЦеШо» вриваються на сцену як ураган і зносять все на своєму шляху, що навіть ті, хто чують їх вперше, після декількох композицій забувають про сором’язливість і починають танцювати. Музично «ЦеШо» – про двіж, бо слухати їх сидячи не вийде, текстово – про всі ті гостро соціальні речі, з якими ми живемо щодня і від цього інколи хочеться плакати.Вони вміють тримати баланс і видавати інформацію порціями. Інколи за звичайним «Туц-туц» ховається «мішок» проблем, що є наразі, та за інформаційним шумом багато чого не помітно. Але з ними ніколи не буде сумно – це 100%.
Після Нацвідбору на Євробачення вони дають перший концерт саме у Вінниці, яку вже встигли підкорити під час Air Гогольфест восени.

Квитки http://catcut.net/6YdA