Роботи виконують на основних дорогах загального користування державного значення. Використовують холодний та гарячий асфальтобетон, метод просочення та щебеневі суміші. На виробництво гарячого асфальту задіяно 4 заводи в Калинівці, Малинівці, Могилеві-Подільському та Немирові. До старту готові ще три заводи, але вони запрацюють на повну потужність із настанням більш стабільних погодних умов.

Всього ж з початку року філіями Вінницького облавтодору відновлено понад 13 тисяч квадратних метрів дорожнього полотна.

Нагадаємо, що аварійний ремонт – є частиною комплексу експлуатаційного утримання доріг, що проводиться впродовж року. Взимку і навесні має особливе значення, адже виконується різними методами враховуючи усі погодні умови, тому що головна мета – ліквідувати яму, забезпечити проїзд. Враховуючи факт, що 80% доріг державного значення потребують поточного та капітального ремонту, якщо не виконувати такий вид робіт впродовж перших місяців року, а чекати ідеальних погодних умов, це призведе до ще більшої руйнації покриття. Щороку збільшуються обсяги виконання поточних та капітальних ремонтів в області, тому поступово обсяги та потреба в аварійному ремонті буде зменшуватись.

Шановні водії, будь ласка, проїжджаючи повз бригади аварійного ремонту будьте обережні та знижуйте швидкість, і пам’ятайте – не вони зробили ями на дорогах, вони їх ремонтують.