І в продавщиці Ольги в платіжці після візиту до газовиків у прозорому офісі замість 2700 гривень сплати з‘явилась  цифра  – аж 3730,13 грн… Обурена жінка сьогодні зібралась вирішити цю проблему в «газконторі»! Якщо вона не зможе  подолати коефіцієнт і тисячу доплати, то готова до радикального кроку – оголосити голодування!

– В мене за лютий 327 кубів, за які по 8,55 я мала сплатити сьогодні 2700 гривень! Але в мене ці гроші не взяли, а нарахували +1000 гривень мені за газ через сезонний коефіцієнт 1,08. Поряд зі мною людям нарахували + 300 гривень, а комусь + 8000 гривень! Як це може бути! Я покинула роботу і їду в газ контору розбиратись із цими коефіцієнтами та поборами! Я чесно плачу та акуратно за свій газ! Повірте, це для мене великі гроші!, –  розповіла  Ольга Попова,   мешканка мікрорайону «Пирогово». – Якщо це питання не вирішиться – я буду голодувати, бо ще тисячу мені платити немає звідки.

За словами Ольги Із такими ж проблемами нині зіштовхнулися сотні вінничан, а одній родині пенсіонерів та дітей війни нарахували + 8 тисяч гривень!

Тому лише 2 дні цього робочого тижня із питаннями до газовиків, тепловиків, водоканалу та РЕСу за нараховані кіловати, куби, тисячі та не зрозумілу систему подання поточних даних звернулись десятки городян.

Як після такого у постачальників не буде боржників,  коли людей «тупо розводять» чи ганяють по колу контор, інспекторів, папірців та узгоджень…