3 березня в Мінську відбувся міжнародний турнір Кубок Монте Кларка по аренаболу ( це підвид американського футболу для гри в спортзалах).Всього  брали участь шість клубів з Білорусі, Росії, Литви та України. Нашу державу представляла команда  «Вінницькі Вовки».

Перші дві гри групового етапу українці програли, але у втішній грі за 5-е місце «Вовки» виявилися сильнішими за «Варварів» з Гродно. На церемонії нагородження представники оргкомітету окремо відзначили двох гравців «Вінницьких Вовків»: Леоніда Дзиганьского – кращий гравець захисту і Олексія Парфенюка – кращий гравець нападу, запасний квотербек. Так само в проведенні змагань взяли участь і українські судді Алексєєв Дмитро і Ковальчук Анатолій (обидва з Вінниці, на фото зліва). Їм довірили суддівство декількох ігор групового етапу Кубка Монте Кларка і фінальної гри за перше місце.

Але «Вовки» не зупиняються і на цьому – щорічно команда проводить набір дорослих гравців. Тому  приходьте в клуб  на тренування! Можливо через час і ваші імена будуть названі в числі кращих гравців міжнародних турнірів!

Валентина Лісова