Незмінним організатором свята залишився Євген Майданик. Ведучий розпочав із того, що завдяки небайдужості учасниць вдалось зібрати 80 тисяч гривень на лікування онкохворого хлопчика. Красуні демонстрували вбрання від дизайнерки Олександри Хедоян та відповідали на курйозні запитання.

Щороку організатори конкурсу намагаються підготувати для учасниць щось нове. Цього разу вінничанки показали свою граціозність у новому конкурсі — танці стріт-стайл. Та найбільш очікуваним виявився вихід у купальниках. Останнім етапом став вихід у вечірніх сукнях. А ось дефіле у шубах, проти якого навіть реєстрували петицію на сайті міської ради, не відбулось.

Після святкової програми за участю фіналістки «Голос. Діти» Даринки Красновецької, квартету міського Палацу мистецтв та співачки АLYOSHA перейшли до нагородження титулами та подарунками від спонсорів. «Міс мас-медіа» стала Влада Глубока, «Міс діадема» – Юлія Чернега, «Міс Princess» – Ірина Спартул, «Міс фітнес» – Вікторія Брумар, «Міс Victoria’s Secret» – Яна Кравенська, «Міс Верона-тур» — Аліна Рябоконь. Титули «віце-міс» отримали тренерка вінницької команди з черлідингу Ірина Паламарчук та студентка ВНТУ Ольга Ільїна.

А головну корону переможниці та звання «Міс глядацьких симпатій» взяла 19-річна Марина Сотник. Дівчина навчається у Донецькому національному університеті. Займається моделінгом, працює у школі «Grace», бере участь у різних показах та фотосесіях. Раніше займалася легкою атлетикою, а зараз підтримує форму у спортзалі. Минулого року стала переможцем конкурсу «Міс бікіні-2018». Її хобі — гра на фортепіано. Марина мріє стати «Міс Світу» та створити власний бренд одягу.

Віталіна Володимирова