– Справа у Крижополі. Чекають висновків експертів, – втирає сльози мати загиблої Килина Федорівна. — На жаль, пішов з життя наш адвокат. Сторона водія досі мовчить. Мусимо боротись далі за честь Олени. У прокуратурі пояснюють — резонансна справа тягнеться через велику кількість експертиз.

– Ще 10 січня 2017 року ухвалою Крижопільського районного суду було призначено комплексну експертизу. Її доручили провести Київському науково-дослідному інституту судових експертиз. На жаль, результатів досі немає. Хоча вже минуло два роки… На усі наші та суддівські запити до установи там відповідають, що завантажені роботою, — повідомила заступник керівника Бершадської місцевої прокуратури Ірина Кічук. — Крім того, 19 квітня вже 2018 року суд виніс ще одну ухвалу — доручив провести паралельну судово-медичну експертизу не місцевим експертам, а Головному бюро СМЕ у Києві. На жаль, її результатів теж поки що немає. Тому суд не може стати до розгляду провадження…

Це провадження розглядається за двома стаття Кримінального кодексу України — вчинення ДТП зі смертельним наслідком та залишення в небезпеці. Є ряд обтяжувальних обставин.

Редакція готова вислухати інші точки зору на цю ситуацію.