Вінницькі красуні продовжують підкорювати європейський подіум. Нещодавно у Лондоні відбувся тиждень дитячої моди Londons Premier Kids Fashion Week SS19.

Колекції одягу були представлені з усього світу, а учасницям потрібно було пройти досить складний кастинг. Із усім цим чудово впорались наші семирічні землячки – Емма Байтельман та Еріка Стус. Вони демонстрували турецький бренд Melis Kaptanoglu Kids, Jenni Dezigns із Південної Африки та Angel and Rocket з Великобританії. Також взяли участь у фотозйомках для нової колекції інших відомих марок одягу та познайомились з організаторами та дизайнерами.

– Емма та Еріка навчаються у вінницькій школі моделей Princess. Це вже не перший досвід участі у показі за кордоном, але так далеко ще ніхто не їздив. Крім того, влітку Емма дефілювала на міжнародному показі Pitti Bimbo87, який проходить у Флоренції двічі на рік. Натомість Еріка взяла участь у показі у Дюссельдорфі «PLATFORMA FSHION WEEK», – з радістю розповіла про своїх вихованок власниця агентств Princess та Qmodels Ярослава Позднякова. – Лондон справив дуже позитивне враження, хоч і дорога туди далека. Але неповторна атсмосфера, неперевершений показ, доброзичливість організаторів та дружнє ставлення дітей і батьків залишили лише позитивні емоції.

Додамо, що у школі моделей Princess займається більше сотні дівчат. Серед них чимало переможниць різноманітних конкурсів. Ярослава Позднякова із власного досвіду знає, як зі своїх вихованців зробити відомих моделей. Адже у 2011 році здобула титул «Міс Україна», а на «Міс світу» стала фіналісткою серед 120 учасниць. Крім того, вона допомагає молоді працювати і дефілювати за кордоном.

Вікторія Снігур