Дорога газето! Ми, гайсинчани, не маємо права і не можемо мовчати і не реагувати на дії директора водоканалу та його заступника Віктора Білана, який вже два рази через газету виступав і казав, що треба підвищити ціну на воду, тоді буде порядок у водоканалі.

Ми розуміємо, що апетит наростає там, де мовчать люди. Гайсинводоканал з 1 жовтня 2018 року запровадив нову ціну за куб води – 38 грн. 80 коп. у зв’язку зі зростанням ціни на електроенергію. За воду знову добавили до 39 грн. куб, мало того, незаконно, на нашу думку, шахрайським методом, директор водоканалу в ціну за куб води заклав оплату праці та втрати води. Прорив стався по вул. Тімірязєва, а платимо ми всі, гайсинчани, та за його ліквідацію зварювальникам, трактористам, робочим зі своїх пенсій. Чому ніхто не був за це шахрайство покараний? Тепер знову виступає В. Білан, щоб ще раз підвищити абонплату, тоді тільки, мовляв, буде порядок у водоканалі.

Ми просимо компетентні органи розібратися, куди йдуть наші кошти, коли не прокладено ні одного метра водогону за рахунок водоканалу. І чи має право директор піднімати одноосібно ціну на воду.

Воду проводили в Гайсині за рахунок міської ради. Ще раз хочу нагадати депутатам: не ганьбіться через газету, не ставте палицці в роботу А.І. Гука. Ви нічого не зробили будучи депутатами. Дайте меру спокійно працювати. Бо це людина, яка багато вклала в розквіт Гайсина.

Гук зібрав звітно-виборні збори в Будинку культури. Люди вислухали звіт мера міста. Аплодували стоячи і дякували за його працю. От вам децентралізація: гроші правильно витрачаються.

Якщо у міськраді треба вияснити якесь питання, то відчуваєш повагу до себе, черги немає. Питання вирішується. Люди прості це бачать і з повагою ставляться до А.І. Гука.

Для порівняння візьмемо опікунську раду. Там не вдалось вирішити питання, чому опікуну зняли опікунські гроші. Адже ці гроші для того, щоб купити одяг дитині-сироті, поїхати до неї на збори, подивитись, як сирота в 15 років поводиться, поділити горе, що немає ні батька, ні мами. А опікунська рада зняла опікунські гроші і сказала: закрийте двері з того боку! Ось така різниця в одному місті.

З повагою до вашої газети,
жителі Гайсина