Добрий день, шановна редакціє.

Пишу відгук на статтю про Липовецьку райлікарню. В ній, на  нашу думку, виступаючі на зборах не мали рації і образили досвідченого керівника.

Їхні слова дуже обурили і образили не тільки медпрацівників Турбівської лікарні, але і жителів Турбова. Працювала я в Турбівській лікарні 40 років. За ці роки було багато головних лікарів, в тому числі і Дмитрук Олександр Михайлович. Прийшов до нас працювати 1983 року. Це був чудовий фахівець: і як хірург, і як головний лікар. До цього він працював в Оратові.

Іще будучи молодим спеціалістом, у 1982 році, після важкої операції він їхав у Вінницю своєю машиною і потрапив в автокатастрофу. Залишився інвалідом, але, незважаючи на це, він все своє свідоме життя віддав служінню народу – 41 рік – і люди йому за це все дуже вдячні. Він не побудував собі маєтків, а живе в Турбові в старенькій батьківській хаті. За час своєї роботи почав будувати на території лікарні новий лікувальний корпус і двоповерхову поліклініку, щоб людям було зручно лікуватись, не добиратись за 3 км від поліклініки до лікарні. Але задумане йому не вдалось завершити, бо його перевели в Липовецьку райлікарню головним лікарем. Це було в лютому 2004 р.

Навіть тоді до нього ми завжди звертались по допомогу, він допомагав всім, за що ми, турбівчани і медпрацівники, йому дуже вдячні. А тепер ми дуже ображені, що за стільки років плідної роботи так облили брудом людину. Це неповага, по-перше, до самого себе. За все моє некоротке життя я не пам’ятаю, щоб якусь організацію перевіряли о 1-2 год. ночі, тим більше лікарню, де лежать хворі люди, яким потрібен спокій. Це все нас дуже збентежило. І ми хочемо захистити добре ім’я О.М. Дмитрука І за це будемо боротися.

Людмила Іванівна Топорівська,
колишній працівник швидкої допомоги смт Турбова