Шановний «33-й канал». Рік тому на станції зі мною трапилась така історія.

Подаю посвідчення інваліда касирові. На рейс, виявляється, вже є два пільговики, відповіла касир. Прошу дати на другий. І на другий вже немає пільгових місць. Прошу на третій. І на третій немає – гиркнула касир. З силою закрила віконечко перед моїм носом.

Я зверталась в районну раду м. Жмеринки. Відповідь мене шокувала: — Це приватна власність. І ми не можемо вплинути на касира.

Зателефонувала перевізнику. Він уже був попереджений, слухавку не взяв. Тут же, на цій території, був гарний вокзал для пасажирів, які їздять на село.

Цей приватний вокзал збудував Жеребнюк, коли рвався в депутати. Тепер він вже не депутат. Вокзал продає частинами. Залишилась ще маленька кімната на шість стільчиків. Тут також вивіска «Продано»! На щастя, ще не трапився покупець.

Люди пишуть у районну раду, просять допомоги. Відповідь одна: приватна власність, вплинути не можемо.

Що ж це за чиновники в Жмеринці, що не можуть чи не хочуть ні на кого вплинути? Вони що — захищають тільки товстосумів? А хто захистить нас, пенсіонерів, інвалідів, які вже однією ногою в могилі? Допомоги та захисту нам просити нема в кого, ніхто нас не почує. Про нас згадують тільки перед виборами.

О. Мельник,
м.Вінниця