Але є інший шлях!

Вінниця — Овсянюк — «Свобода без коду»!

Алкоголізм з’являється далеко не в кожного споживача оковитої. Коли «гальма не працюють» — це ахіллесова п’ята. Якщо така людина знову випиває після крапельниці та чергового кодування, це закінчується погано.

Можливо, кодування комусь тимчасово допоможе. Але це стресовий метод. Примітивне залякування, наче стиснута пружина, може стати причиною страху та депресії, неврозу і зриву. Виходити на волю потрібно раз — і назавжди!

Відомий лікар Олександр Овсянюк і магістр психології Андрій Овсянюк застосовують найсильнішу авторську методику «Свобода без коду».

Це принципово новий підхід там, де не допомогли інші спеціалісти. При дотриманні тверезості бажання пиячити зникає на все життя! Безпечно! Анонімно! Легко! Швидко!

Куріння також зникає за 1 раз, навіть без попереднього утримання від паління. Це дуже важливо для усіх завзятих курців. Прийшов, викурив останню сигарету — і забув!

Ожиріння. Усувається головна причина — залежність від солодкого, жирного і мучного. Тільки у цьому випадку надмірна вага зникає раз – і назавжди. Високе лікарське мистецтво допомогло анонімно багатьом відомим людям.

До міста над Бугом їдуть здалеку, з останньою надією, щоб анонімно, легко та швидко подолати алкоголізм, куріння, ожиріння. Це найкраща гарантія і радість нового життя.

Вінниця, вул. Пирогова, 107-А (їхати до вул. Зодчих, 22)

Попередній запис обов’язковий: 0432 57 85 10; 0432 57 17 34; 098 281 58 23.