Під час розважальної програми відбувся аукціон, де усі його учасники придбали цінні речі ручної роботи: вишивку бісером, вишиваний рушник, сувеніри, випічку, торти, іграшки, а ще сертифікати на масаж, манікюр, стрижку, макіяж, місячний абонемент на тренування у спортивному клубі. Тож за час заходу благодійники зібрали 40 тисяч гривень допомоги для Олександри…

– Дівчинка отримала й чимало подарунків, сувенірів, незабутні враження та відчуття, що вона не самотня, – розповіли учасники заходу. – Мама дівчинки зі сльозами на очах дякувала організаторам заходу Олесі Гевко та Лесі Сличук та кожному, хто долучився до благородної благодійної справи. Адже кожен учасників благодійного марафону отримав позитивні враження і моральне задоволення, що вніс свою частку аби поставити дівчинку на ноги. Ось так липовчани творили добро разом.

Шановні вінничани! Допомогти Олександрі Гринюк можна, перерахувавши кошти на рахунок “Приват Банку” 5168757377093390, що належить Ользі Гринюк, мамі дівчинки. Дата операції 11 березня. Приблизна вартість – 3500 $. Цей рахунок лише на імплант, що мають встановити у стегно дитини.