Його організували за підтримки обласної федерації. Було представлено понад півтисячі учасниць з різних країн світу та всіх куточків України. Всі спортсменки показували доволі високий рівень майстерності.

У запеклій боротьбі вдало виступили вихованки СК «Прем’єра». Серед наймолодших учасниць 2013-2011 р. н. переможцями стали Устина Ковальова, Поліна Кравчук, Амелія Штурма, Настя Величко, Уляна Черновська, Злата Малогловець, Марія Єжкун, Вікторія Козачко, Соломія Редько та Катя Вдовиченко. Категорія 2010-2006 — Марія Рижій, Поліна Севастьянова, Софія Оконська, Ніка Нарольська. Також судді високо оцінили виступи кандидатів та майстрів спорту СК «Прем’єра», дівчата вибороли майже всі призові місця для нашого міста.

Порадували дорослі команди у групових вправах під керівництвом головних тренерів Юлії Заплішної та Ганни Миргородської. Всі учасниці отримали пам’ятні медалі та поліграфічну продукцію (розмальовки, блокноти). За призові місця нагороджували окремо.

Наразі збірна команда Вінницької області готується до виступу на чемпіонаті України, що відбудеться в травні. Також команда юніорів у особистій першості готується до виступу на Кубку Дерюгіних, що відбудеться 16 та 17 березня в Києві. Проте в процесі підготовки гімнастки вже показують гарні результати на турнірах різного рівня та радують своїх наставників. Сподіваємося на успішний результат на найпрестижніших змаганнях нашої країни.

Зазначимо, що вінницький клуб з художньої гімнастики «Прем’єра» є одним із найсильніших в країні, адже його вихованки — переможниці десятків престижних змагань.

Вікторія Снігур

У маленьких вінничанок велике майбутнє