Незважаючи на свій юний вік, хлопчик, який, крім співу, чудово грає на фортепіано та баяні, вже є лауреатом багатьох всеукраїнських та міжнародних творчих конкурсів.

– Учень другої липовецької школи Влад був на цьому конкурсі єдиним вінничанином! Влад обрав патріотичну авторську пісню відомого київського поета та композитора Олександра Демиденка «Мала велика батьківщина»! І коли заспівав її, уся багатотисячна зала вибухнула оплесками… Й діти, й дорослі, навіть герої-фронтовики не могли стримати сліз. Так ми вибороли перше місце! — розповіла мати переможця Людмила Свящук. — На цьому конкурсі був й перший виконавець цієї пісні Костянтин Тетруєв. Тож кому, як не першому виконавцеві, було прискіпливо судити спів мого сина. Як приз Влад виборов ще й право на зйомки безкоштовного кліпу у відомої столичної продюсерки, композиторки, поетеси та виконавиці Діани Гольде, яка теж була в журі. От саме їй та Костянтину Тетруєву Влад прилюдно урочисто пообіцяв далі наполегливо вчитись вокалу та співати краще за Олега Винника!

Ми дуже вдячні нашим викладачам, зокрема Галині Навроцькій та її чоловіку Олександру, усім, хто нас підтримував та вірив у перемогу. Звісно, й далі вчитимось та підкорюватимемо нові висоти. А ще Влад бере участь у благодійних марафонах. Зокрема у акції із допомоги хворому хлопчику з Іллінців Олегу Ковальчуку. Там Влад співав із нашими гарними друзями Миколою Янченком та іншими виконавцями.