Цей рецепт дістався нам від бабусі, не можу ним не поділитись. Він з першого разу позбавить вас від болю і хрускоту в суглобах!  Забудьте назавжди про проблеми з колінами, плечима, ліктями і зап’ястями!

Для цього знадобиться 1 столова ложка меду; 1 столова ложка гірчиці (гострої); 1 столова ложка дрібної солі; 1 столова ложка води. Ретельно перемішайте всі інгредієнти, довівши їх до однорідної маси. Потім перелийте її в порожню банку з-під крему для рук або в будь-яку іншу упаковку.

А далі все просто: якщо будете відчувати біль у суглобах – намажте цим «кремом» болюче місце. Потім накрийте його пластиковим пакетом, а зверху пов’яжіть теплу вовняну хустку.

Такий компрес повинен діяти півтори-дві години. Найкраще цю процедуру повторювати перед сном, щоб суглоби могли відпочити після «лікування». Вранці змийте «крем».

Повторюйте цей процес 4-5 днів поспіль. Ефект ви відчуєте вже після першого разу, так що мотивувати вас не доведеться. Важливо пам’ятати, що саму суміш потрібно зберігати в холодильнику, причому не довше ніж 5-6 днів.

Ольга Проценко,
читачка