Господар кинувся наздоганяти грабіжників на євробляхах. Вони його застрелили та втекли, залишивши авто. Ось як коментують резонансні події в поліції:
15.03.2019 близько 22.15 в будинок № 33 по вул. Івана Цуркана в с. Хоменки де проживає Л., 1985 р н, разом з дружиною, проникло двоє невідомих осіб у масках, де нанесли йому тілесні ушкодження та зв’язали ного дружину скотчем, після чого відкрито заволоділи грошовими коштами (сума на даний час встановлюється) та втекли. Після чого Л. сів до свого автомобіля “ВМW” і вирушив переслідувати нападників, які рухалися на автомобілі “Нуundai Ассent” н з. ЗАУ С 458 (німецька реєстрація). В подальшому, на виїзді з с. Хоменки було виявлено два вищевказаних автомобілі, та на землі біля автомобіля “ВМW” виявлено труп Л. з вогнепальним пораненням грудної клітини.
З МП вилучено змиви речовини бурого кольору, автомобілі “ВМW” та “Нуundai Ассent”, одяг з трупа Л., мікрооб’єкти з автомобіля “Нуundai Ассent”, запахові сліди з автомобіля “Нуundai Ассent”, скотч, мисливську зброю в кількості 2 шт, кулі з автомобіля.

Юлія Іванюк