Їх відбирали з допомогою онлайн-реєстрації.

До Вінниці з’їхались моделі з Києва, Запоріжжя, Миколаєва, Коломиї,  Одеси, Хмельницького, Черкас та Дніпра. Всього в показі брали участь 125 дітей.

Одягали маленьких моделей дизайнери-вінничани: Олександр Очеретний, Катерина Лукашик, Світлана Теренчук, CARPOVA, бренди Utmost, Party Kids та Mayoral, представником якого є модний бутік «KidStar».

Презентували на показі свій одяг також дизайнери з інших міст України та, навіть, сусідніх країн, зокрема –  це польський бренд Coccodrillo, представником якого є дитячий модний бутік «RoyalKid»; одеський бренд CandyKid та харківський бренд VivaVictoria, а також для показу працювали дизайнери зі столиці — бренди H.N.A_dress, Ferlioni, Like my mom, Leggero Pennino та Little Baby.

А тематикою цьогорічного показу стали вічнозелені джунглі. Тому в СК «Нокаут», де проходив показ, створювали відповідні тематичні подіум та фотолокації.

– Джунглі – вічнозелені тропічні ліси з величезною кількістю різноманітних звірів та рослин, це яскраві фарби, звуки. Ми намагались максимально занурити людей в цю атмосферу. Наше шоу – це в першу чергу атмосфера та декорації, – розповідає організаторка показу Ярослава Позднякова.

Нагадаємо, це вже 4-й дитячий показ мод Kids Fashion Show, що проходив у Вінниці. Вперше показ KIDS FASHION SHOW відбувся в жовтні 2017 року.