У селі Іванівці поховали 38-річного Руслана Слісаренка. Гранатометник служив у 54-й механізованій бригаді і під час бойового завдання на Луганщині отримав осколкове поранення в голову.

– Руслан пішов служити за контрактом у 2016 році. Вдома залишились дружина Юлія та двоє синочків – 13-річний Назар та 12-річний Владислав. У селі роботи не було, тому жінка їздила заробити копійку до столиці. За школярами приглядав дідусь, який мешкав у Деражні. Родина порядна та комунікабельна, — розповіли земляки воїна. — Того березневого дня біля Попасної вороги із гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів обстріляли позиції українських бійців. На жаль, врятувати життя Руслану не вдалось. 20 березня на центральній площі Бара відбулось прощання із нашим земляком. Потім тіло військового доправили у село Іванівці, де з військовими почестями поховали на місцевому кладовищі біля могили матері. Її не стало минулого року…

У сільській раді журналісту повідомили, що це перша втрата громади, хоча захищали наш мир та спокій понад 20 односельчан. Один із них був поранений.

Віталіна Володимирова