До вас звертаються небайдужі пенсіонери, які вболівають за майбутнє нашої країни. Що робити пенсіонерам, хворим, особливо тим, які не виходять на вулицю за станом здоров’я? Лікуватись не має за що, «смерть ще не настала».

І доводиться дивитись телевізор, та як почуєш стільки брехні, несправедливості, беззаконня, то серце болить. Бо падає країна в прірву, і чим далі — тим більше. Що залишиться дітям і онукам? Вже несила слухати «брехні» більшості депутатів. Як можна так підло брехати, особливо перед виборами, починаючи з своїх прихованих статків, в основному нажитих кримінальним шляхом, та своєю неспроможністю чи небажанням що-небудь поміняти.

А у нас парламентсько-президентська країна. У вас, «дорогі» депутати, вся влада. Так чого ви так грабуєте країну і дозволяєте іншим це робити?

Ви б’єте себе в груди один поперед другого, доводите, що вболіваєте за країну, а насправді розграбовуєте національні здобутки, нажиті нашими батьками, дідами. А що залишиться після вас? Голі Карпатські гори та повені через це. иростуть знову такі ліси, як були?

А навіщо ви знищуєте і дозволяєте іншим прибережні зони насаджень біля рік і будуєте там свої палаци з триметровими мурами, через що немає можливості до річки підійти?

А скільки ви палаців будуєте для себе в заповідних зонах, знищуючи їх? І чого до цього часу не вирішилось питання по видобутку бурштину? А навіщо, адже вам це вигідно, ви маєте з цього зиск. І таких «чого», яких ви не вирішуєте, а якщо і вирішуєте, то з вигодою для себе, тисячі/ Вам не вистачає сили, розуму, чого? Так чому ви всі так пнетеся в парламент, якщо ви такі безсилі, щоб тільки захистити свій капітал? Та й на сесії ви не ходите, бо часу нема через бізнес. А як деякі з вас хизуються своїми костюмчиками, годинниками, телефонами, коштовними сумочками, в той час як більшість населення забуває смак м’яса. А чого наш Кабмін та силові органи сплять, чого не працюють закони, коли так безбожно розкрадається держава?

На яких підставах одні можуть отримувати мільйонні зарплати та премії, а інші жити за півтори тисячі пенсії, в якій країні таке ще є? Ви повинні бути взірцем нації, а ким ви є насправді? Чого ви не берете приклад з такого керівника держави як Ангела Меркель? Перед нею хочеться «зняти шляпу» і вклонитись до землі за її порядність і вболівання за свою країну. Бійтеся Бога, зробіть все можливе, щоб врятувати країну і не дати їй повністю впасти в прірву. Прийміть закон і поміняйте або хоч переверніть (навпаки) прапор України, бо він більше нагадує небо і вигорілу пустелю, ніж небо і поле.

Адже не один астролог інших країн попереджав про невдалий прапор, бо голубий колір — це вода, яка ллється на жовте сонце (вогонь) і заливає та знищує все добре, що у нас ще залишилося. А на вогонь лити воду не можна.

З повагою, небайдужі пенсіонери: Л. Чічірко,
А.Д. Корунчак, І.Г. Комар, Є.П. Галамай та багато інших, яких тисячі