Вінницька ІТ-Академія, в рамках власної соціальної програми освітньої допомоги воїнам, надає знижку учасникам бойових дій на Сході України та в Криму – 50%. А також знижки на освітні послуги мають незахищені категорії населення: люди з інвалідністю 3-ї групи – 10%; люди з інвалідністю 2-ї групи – 15%; люди з інвалідністю 1-ї групи – 20%.

Вінницька ІТ-Академія вже 8 років руйнує шаблони і створює нові стандарти елітної та ефективної освіти. Результат – це отримані знання і вміння, з якими випускники ІТ-Академії успішно проходять співбесіди і отримують першу роботу в ІТ.

– Кажуть, що “солдати з війни не повертаються ніколи”! Нехай так. Але бути повноцінним громадянином, а не юзером суспільства – можливо! І я вірю, що все тільки починається. Мені, колишньому сержанту ЗСУ, допомогли здобути дуже непросту професію. Завдяки колективу ІТ-Академії я маю шанс розвиватись далі, – поділився Олег Волков, програміст однієї із вінницьких ІТ-компаній.

Запрошуємо усіх атовців змінити своє життя та навчатись у Вінницькій ІТ-Академії на пільгових умовах за будь-якою із спеціалізацій – програмування, тестування ПЗ чи веб-дизайн.

Можна навчатись БЕЗКОШТОВНО! Достатньо круто знати шкільну програму, не лінуватись сидіти над задачами з підвищеною складністю та любити математику.

Вінницька ІТ-Академія
http://catcut.net/JvxA
Тел. (067)431-19-21, (073)20-99-743