Нещодавно у Миколаєві  відбулося фінальне інтелектуальне змагання найсильніших юних географів України. Цього разу  Вінниччину представляла учениця 8-а класу Мурованокуриловецької школи-ліцею #1 Аліса Козловська. Щоб потрапити на цю олімпіаду, вона стала першою на обласному рівні серед юних географів. А  після двох етапів складних завдань у Миколаєві  (теоретичного та практичного), які вимагали демонстрації глибоких знань з предмета, Аліса посіла почесне ІІІ місце в Україні.

– Загалом, розумна та цілеспрямована Аліса стала абсолютним чемпіоном ліцею, вигравши 8 районних етапів предметних олімпіад та побила попередній рекорд нашого закладу, який становив 7 призових місць в одного учня, розповідає директор школи-ліцею Лариса Вудвуд. –  За цією перемогою прихована титанічна праця учителя від Бога Антоніни Миколаївни Гори, в якій поєднались терпіння, уважність, ерудованість, тактовність, освіченість та інтелігентність. Антоніна Гора вміє унікально розпізнати найкращі якості та схильності своїх учнів і допомагає їх розкрити. Зазвичай, вихідними, можна було зустріти в коридорах ліцею веселий тандем учень-учитель, який впевнено крокував до кабінету географії для підготовки до олімпіади, здобуваючи нові знання.

Вітаємо Алісу, її батьків та Антоніну Миколаївну із впевненою перемогою у найвищій лізі інтелектуальних чемпіонів України!