«Чорну мітку» в суботу, 23-го березня, під будинок новопризначеного в.о. заступника голови ДФС, депутата Вінницької міськради, будинок якого у Вінниці на П’ятничанах, привезла «АвтоЄвроСила»… Точніше, одне із двох «крил» цього громадського руху «євробляхерів», на які він розвалився цієї весни… Тому шини під будинком Віктора Кривіцького палили хлопці з Вінниці та Києва, які вважають ставки мита на «бляхи» грабіжницькими. А ще повідомили про те, що викрили «схеми» на кордоні та митниці з розмитнення авто «заднім числом»…

– Ми вимагаємо дотримання законів для всіх! Бо одні досі заїздять в Україну без проблем і «башляють» на кордоні, а інших тупо не пускають! Так само є інформація, що досі по-тихому на окремих митницях після 22 лютого оформляють авто по пільговому режиму самі знаєте за що.., — заявили організатори акції в своєму відеопопередженні на каналі в youtube.com. – Тому ми проти, щоб одним викручували руки, а іншим «викручували» кишені… Ми вважаємо, що за рахунок середнього класу – водіїв «блях» – влада наповнює дірки в Пенсійному фонді! Але чому ви не бачите наркоту та ігрові автомати по всій країні, які «кришуються» силовиками і де гуляють мільярди доларів? Хіба це не підпільний бізнес?

На жаль, в.о. заступника голови ДФС Віктор Кривіцький досі не прокоментував цю акцію із шинами по вулиці Салтикова-Щедріна у Вінниці… І весняний дощ вже змив сліди міні-пожежі на асфальті під його будинком.

Водночас «АвтоЄвроСила» обіцяє повторити підпали шин під будинками високопосадовців, які причетні до митниці, та долі ще 400 тисяч «блях» в Україні.

Сергій Годун