За давньою традицією Вінницький академічний музично-драматичний театр ім. Садовського підготував прем’єру до міжнародного дня театру 27-28 березня. Це детективна комедія «Смішні гроші» англійського драматурга Рея Куні.

…Що б ви зробили, якби раптом знайшли мільйон? Як розпорядиться таким подарунком долі герой п’єси? Ця виставаіронічний і веселий погляд на пересічних людей, які потрапляють у доволі незвичайні та примхливі життєві ситуації. Події, що блискавично розгортаються, змушують героїв миттєво реагувати, змінюватися, пристосовуватися до цих змін  та інакше дивитися на меркантильний світ. Тут тобі і подружня зрада, і еротика, і, звичайно, великі гроші! А в центрі всього ― людина з її слабкостями, надіями і вічним бажанням бути щасливою!..

“Смішні гроші” у постановці Петра Авраменка, заслуженого артиста України, втілили актори Анатолій Вольський, Валерій Прусс, Олена Пархоменко, Наталя Білозор, Олександр Радько, Олексій Головач, Ліза Гриценко, Богдан Костюк, Максим Какарькін, Григорій Сиротюк, Роман Хегай-Семенов, Сергій Мазур, Андрій Побережний.