“Бронзу” привезли дівчата з першого етапу кубку світу зі спортивної акробатики, котрий відбувався у Лас-Вегасі (США) 20-24 березня. За медалі змагалися 75 акробатів з 11 країн! Як бачимо, боротьба була запеклою, але наші спортсменки під талановитим керівництвом тренера Людмили Малініної  “порвали” всіх і завоювали серця  прихильників цього чудового виду спорту.

-Коли люди талановиті, то вони талановиті в усьому, – розповідає директор Вінницької обласної ДЮСШ із складно-координаційних видів спорту Наталя Голяк — Наші дівчата — розумниці-красуні. І одна з них, Інна Капланська ще до від’їзду на ці дуже важливі змагання, це довела. Поміж серйозними тренуваннями вона один за одним виграла два конкурси краси: спочатку  стала “Міс факультету фізвиховання і спорту Вінницького педагогічного університету”, а потім  здобула корону переможниці у конкурсі “Красуня університету”.

Ось такі вони, наші вінницькі бронзові акробатки. Ця дівчача трійка досить відома, Олена, Інна та Ірина  – члени національної збірної команди України зі спортивної акробатики. На них тренери покладають чимало надій, і наші спортсменки їх обов’язково виправдають,  виграючи престижні нагороди  на усіх змаганнях світового рівня.