І нині Юрко повернувся в танцювальний зал студії «Три Зет» вже у якості тренера і наставника… Адже денс-пустощі молодості мають всі шанс стати олімпійським видом спорту!

– Мої танці починались в 90-х біля пам‘ятнику Михайлу Коцюбинському, де ми своїми штанами витирали плитку до блиску! Тоді була своя музика та мода… І нині все повертається, але вже із відблиском олімпійського успіху! Адже брейк-данс вже є у програмі юніорської олімпіади і переду ще більші горизонти! Тому я повернувся в брейк на запрошення Івана Козака – свого друга Jozz, – розповів b boy Зеля. – В це важко повірити, але в «Авангарді» нам відремонтували зал і з нього відкриваються круті види на рідну Вінницю… І Олімпіаду! Бо саме із «Авангарду» за всі ці роки вийшли десятки чемпіонів світу із акробатики, боксу, плавання та стрибків у воду… Ми із Іваном плануємо продовжити і переможні традиції та вже набираємо діток від 5 років в прославлену денс-студію «Три Зет».

– У 35 не пізно танцювати нижній брейк?

– Якщо бути у формі, не палити і не зловживати, то ти вічно молодий! І навіть дружина мені сказала – Юрко, я бачу як тебе тягне в зал, йти танцюй, вчи дітей і нашу доньку… І я танцюю!

– А мрія є?

Вона складна, але досяжна! Це чемпіонський титул із брейку для одного із моїх учнів… Та, можливо, для мене виступ на сцені

Red Bull BC One Camp! Бо це в нашому стилі реально вершина, Еверест і найкрутіше золото світу! Тому працюємо, танцюємо і мріємо разом у Вінниці в «Авангарді»!