У другому ефірі вокальних нокаутів шоу «Голос країни» за місце у фіналі змагались команди Dan Balan і Тіни Кароль. Одним із найкращих номерів став виступ 70-річної гайсинчанки Лідії Горошко. Вона виконала пісню «Тече вода» Софії Ротару.

Наша землячка настільки запалила своїм виступом, що жоден з тренерів не зміг всидіти в кріслі, і всі об’єдналися в динамічному танці. А зіркова тренерка Тіна Кароль не втрималася і навіть вибігла на сцену, щоб заспівати дуетом з Лідією Федорівною. В кінці виступу Потап звернувся до жінки і запитав, звідки вона бере сили, щоб так запалювати на сцені. А Тіна Кароль зазначила, що найстарша учасниця «Голосу країни» виступала ще й на височенних підборах. «Низький уклін вам від усієї молоді. Я вам скажу, що для вас цей проект — це такий стрес. Спасибі вам за участь в проекті. Ми всі будемо знати вас як щасливу, добру, рум’яну нашу маму. І талановиту», — сказала співачка і зазначила, що гайсинчанка вже і так зірка, тому їй не потрібна подальша участь у проекті.

Варто відзначити, що і сама Лідія Федорівна не планувала далі йти, про що і заявила зі сцени. Мовляв, пора дати дорогу молодим. А ще вона із головної сцени зізналась, що має нове кохання і дуже щаслива. Чоловік постійно її підтримує, але називати його не хоче, бо жартує, що можуть вкрасти.

– Наскільки нам відомо, то обранець пані Лідії із Харкова і вони познайомились завдяки Інтернету. Він молодший за неї, але для щирих почуттів немає меж. Приїжджає чоловік часто до Гайсина, аби побачити свою милу. -розповіли нам знайомі Лідії Горошко. Він порядний, добрий та справжній українець. Ми раді за землячку, бо вона варта того, аби стати нарешті щасливою не лише на роботі, а й в особистому житті.

Нагадаємо, гайсинчанка Лідія Горошко є керівником фольклорно-етнографічного колективу «Рідня». Вона багато років збирає і записує народні пісні, є лауреаткою престижних конкурсів і фестивалів. На жаль, на долю Лідії Федорівни випало багато розчарувань. Після розлучення з чоловіком і трагічної смерті сина жінка покинула сцену. Змінив усе сон, в якому хтось суворим голосом наказав співати. Взяти участь у «Голосі країни» мріяла давно. Для виконання наша землячка обрала легендарну пісню Раїси Кириченко «Я козачка твоя», і до неї розвернула крісло Тіна Кароль, яка не приховувала свого захвату.

Віталіна Володимирова