– Наказом голови Державної прикордонної служби України начальником Могилів-Подільського прикордонного загону призначено полковника Ігоря Федоровича Тимчука. Урочисте представлення нового керівника відбулось 16 березня, — повідомили у прес-службі загону. — Ігор Тимчук народився 27 грудня 1978 року у селі Старий Остропіль Старокостянтинівського району Хмельницької області. Освіта – військова вища.

Проходив службу у Південному, Північному та Західному регіональному управліннях Державної прикордонної служби України та на керівних посадах — у Чернігівському та Львівському прикордонних загонах. Одружений. Із дружиною виховує доньку та сина.

У щорічній декларації про доходи за минулий рік полковник Ігор Тимчук офіційно задекларував службову квартиру у Львові та земельну ділянку у Хмельницькій області. Крім того, у власності офіцера автомобіль «Хюндай Соната» 2005 року випуску вартістю 105 тисяч гривень. А от дружина полковника задекларувала «Ауді Q7» 2007 року випуску, вартість якого оцінила у 320 тисяч гривень. Зарплатня офіцера-прикордонника у ДПСУ, за даними декларації, склала минулоріч 223 053 гривні, його дружини — 120 757 гривень. Крім цього, полковник задекларував 14 тисяч гривень споживчого кредиту та 1265 гривень матеріальної допомоги.

А от попередній керівник могилів-подільського загону полковник Юрій Василик пішов на підвищення. Відомо, що його призначили начальником відділу Південного регіонального управління ДПСУ у Одесі.