У результаті автомобіль розірвало навпіл. Від отриманих ушкоджень 31-річний кермувальник та 32-річна пасажирка машини загинули. Розпочато кримінальне провадження. Причини будуть встановлені в ході досудового розслідування.

Як розповіли нам читачі, жертвами моторошної автотрощі стала закохана пара. І начебто того дня чоловік, який нещодавно придбав квартиру у Корделівці Калинівського району, віз знайомити свою обраницю із ріднею…

– Я все бачив на власні очі, бо саме повертався з роботи. Було близько восьмої вечора. На дорозі лежали тіла людей, передня частина автомобіля на зустрічній смузі, задня — за кілька метрів. Склалось враження, наче ту іномарку хтось болгаркою розпиляв. Вижити при таких обставинах неможливо, — розповів нам читач Василь Іванович. — На мою думку, у цій ситуації варто врахувати різні фактори. Траса на Київ є міжнародною, за добу там проїжджають тисячі машин. І в результаті металевий відбійник стає схожим на магніт та притягує до себе. Особливо у вечірню пору, коли менше транспорту. Зі мною такі випадки не раз були, але в останні секунди вдавалось уникнути зіткнення. Крім того, у цій ситуації варто враховувати швидкість та досвід водія. До речі, в ту ніч аналогічна аварія сталась біля «Вініфруту». Внаслідок удару у відбійник водій та пасажири машини не постраждали.

Валентина Лісова