І відразу ловиш себе на думці – таке неможливо пропустити! Тому готуймося до третього фестивалю, котрий цього разу відбуватиметься не три, а цілих 5 днів — з 4 по 9 червня. Місце незмінне і знакове — палац Потоцьких, де кілька століть тому публіку вражав перший оперний театр в Україні. Вхід на територію фестивалю — вільний.

Масштаби майбутнього фестивалю, котрий вихлюпнувся за рамки одного палацу і заполонив увесь Тульчин, справді вражають: цього разу на всіх гостей чекають 12 грандіозних постановок, котрі презентуватимуть найкращі театри та солісти України, США, Польщі та Німеччини. А це загалом — більше 700 артистів! Вперше в Україні виступить Польська Королівська опера. Вперше оперета у стилі “українського танго “Гуцулка Ксеня” І вперше у програмі фестивалю — безмежна краса балету.

А ще після минулорічного грандіозного успіху першої в Європі дитячої опери “Коза-дереза” фестиваль розділиться на дві великі частини: “GRAND OPERAFEST та KIDS  OPERAFEST. У дитячої частини фестивалю вже народився свій ведучий — Цвіркунчик, котрий розповів про головні прем’єри для дітей — казкову оперу “Король Дроздобород” з розкішними костюмами і навіть оперним роком, концерт-шоу “Colours of the wind”, де американські співаки, котрі озвучують всесвітньо відомі мультфільми, заспівають всіма улюблені пісні, та яскравий мюзикл “Пригоди Гекльберрі Фінна”. Як завжди опікується дитячою частиною фестивалю депутат обласної ради Лариса Білозір.

Крім яскравих подій на сцені працюватимуть майстер-класи, атракціони, кав’ярні, несподівані виставки, наметове містечко і багато такого, чого у Тульчині не бачили.

-Протягом двох перших фестивалів ми здобули багато друзів за кордоном, котрі дуже хочуть приїхати до нас. Фестиваль чекають і ще навіть до оголошення програми з різних куточків України нам почали надходити запити про великі організаційні групи, бо точно знають, що наш фестиваль — це справді незабутні враження просто неба і світовий рівень мистецтва.  — розповідає незмінний арт-продюсер фестивалю заслужена артистка України Ірина Френкель — Щоразу ми встановлюємо нові рекорди. Минулого року наш фестиваль зібрав понад 48 тисяч глядачів. Цього року очікуємо до 70 тисяч.

– Традиційно поруч з легендарними світовими шедеврами ми презентуємо дивовижні опери найвідоміших українських композиторів — відзначив головний режисер фестивалю заслужений діяч мистецтв України Павло Третьяков.

А в міській раді серйозно думають, як комфортніше розмістити усіх гостей і забезпечити для всіх зручні умови проживання та перевезення.

Одним словом — початок літа обіцяє бути вражаючим!

OPERAFEST TULCHYN-2019 – головний open air літа! З 4 по 9 червня!

???ГОЛОВНИЙ OPEN AIR ЛІТА!Міжнародний фестиваль Operafest Tulchyn-2019 у легендарному Палаці Потоцьких!З 4 по 9 червня – п‘ять днів оперної феєрії під відкритим небом!? Нон-стоп прем’єр та вражаючих постановок!? Вперше в Україні – Польська Королівська опера ? Polska Opera Królewska ? Цілих ДВА ДНІ дитячої опери!?Щоденно – феєричні балети і шоу-вистави!Побач! Відчуй!Відкрий оперу у всій її різноманітності! Від класики до сучасних мюзиклів, у костюмованих зонах для селфі та яскравих нічних програмах!✔️ Вхід на територію фестивалю – безкоштовний!OPERAFEST TULCHYN – поїхали за враженнями!Детальна інформація про фестиваль, дитячий кемпінг, «чартерні програми» і наметове містечко за телефоном: (0432) 690-025.Замовлення чартеру до місця події з 17 квітня на сайті http://bilet.vn.ua Фестиваль відбувається за сприяння Валерій Коровій, Вінницька обласна державна адміністрація, Вінницька обласна Рада, Тульчинська міська об'єднана територіальна громада, Тульчинська районна державна адміністрація. За підтримки народного депутата України Микола Кучер й депутата Вінницької обласної ради Лариса БілозірГенеральний спонсор – Агроіндустріальний холдинг МХП – Миронівський Хлібопродукт.Спонсор фестивалю – Аграна Фрут Украина.Партнери фестивалю: Посольство Німеччини в Києві / Deutsche Botschaft Kiew, Konsulat Generalny RP w Winnicy / Генеральне Консульство РП у Вінниці, Польський Інститут у Києві / Instytut Polski w Kijowie,Інститут Адама Міцкевича, Український центр культурних досліджень, КП "Подільський туристично-інформаційний центр", Афиша Винницы.Головний організатор – Благодійний фонд сприяння розвитку талантів Поділля.Генеральний інформаційний партнер – RIA.Національний інформаційний партнер – Obozrevatel.Гостинно вітає Hotel France.Медіа-партнери: Телеканал ВІТА, ТРК Вінниччина, UA: Вінниця, Radio TAKT, Радіо Місто Над Бугом – 101,8 FM, газета МІСТО Misto, Вінницька газета, Щотижнева газета «33-й канал», журнал Persona TOP, Журнал "Свадьба ГОДА", Veжa, Афіша Вінниці – MoeMisto.ua, Новини Вінниці на 20хвилин, Моя Вінниця, Depo.Вінниця, Вінниця ОК, vinnytsianews.com , Вінниця.info, Vinbazar – Всі Новини Вінниці, Інформаційна Вінниччина, VLASNO.info, Na Парижі, Журнал "Вінниця", vip.vn.ua, likebb.com, Press Point, Первые новости ilikenews.com. #OperafestTulchyn#ОперафестТульчин#Operafest #операфест#фестиваль#летофестиваль#openair

تم النشر بواسطة ‏‎Operafest Tulchyn‎‏ في الخميس، ٤ أبريل ٢٠١٩