Серед них дошколярики та учні всіх шкіл м. Вінниці. У великій залі Будинку офіцерів яблуку не було де впасти. А квитки розкупили ще за місяць до звітного концерту. За 21 рік свого існування  Народний художній колектив танцю «Радість» порадував першими місцями не лише з вітчизняних конкурсів, а й закордонних. Більше 100 перших мість та здобутих Гран-прі у Польщі, Тайвані, Італії, Португалії, Болгарії, Австрії, інших країнах та материках  – хіба немає чим гордитись?!

Гуртки, де займаються учні танцювального ансамблю,  є у численних залах м. Вінниці – від Будинку школярів до «Терміналу».

Виступи вражали гарною хореографією. Досконалими та синхронними діями великих колективів – причому від малят-дошколяриків до учнів старших класів.

Як зазначає керівник колективу Віктор Адольфович Бойко, в них немає переможців і переможених. Всі – талановиті. Бо вже під час відбору до концертного складу існує велика конкуренція.

Під час звіту батьки та рідні учасників «Радості» підтримували танцюристів бурхливими оплесками. Вони стали найкращою групою підтримки і для іменитих майстрів танцю, і для початківців.   Враховуючи вимоги часу, народний  колектив розширив свій репертуар і тепер тут танцюють не лише народні, але й сучасні танці. Всім припав до вподоби танець «Люди в чорному», який виконали хлопці, та танець навіяний тайванськими мотивами у виконанні колективу дівчат. При ансамблі існує і вокальний колектив. Тому на звіті звучали і пісні.

У ансамблі проглядається ціла сімейна династія подружжя Бойко – Віктора та Наталії старших та його доньки і зятя – Ольги та Артема. І щоб до них потрапити у групи – вишиковуються черги батьків. Цікаво, що керівник ще одного танцювального і не менш відомого колективу народного танцю «Барвінок» Петро Бойко є братом Віктора. Ось така іменита родина прославляє вже десятки років нашу область.

У гуртки до «Радості» може потрапити кожен бажаючий, що має талант і бажання. Набір – на початку навчального року.

Каріна Маєвська