У Львові познайомилась із потрібними людьми, які запропонували секс-бізнес. Наша землячка відразу погодилась. Вона підшукала шістьох осіб жіночої статі для заняття проституцією. Вони – малозабезпечені жінки. Після того винайняла два приміщення у місті, які облаштувала для надання платних сексуальних послуг. Дівчат вінничанка забезпечувала усім необхідним, зокрема засобами контрацепції. За годину роботи повії отримували 1 тисячу гривень, з яких половину віддавали сутенерці. Остання для того, щоб розкрутити бізнес, створила рекламу у мережі Інтернет. За вказаним номером телефону здійснювався і попередній запис. Кажуть, що послугами сутенерки користувались також високопоставлені особи – правоохоронці, судді, митники і навіть депутати.

Втім, недовго нашій землячці — послідовниці знаменитої Мами Чолі — вдалось пропрацювати, бо вже за кілька місяців її затримали на гарячому. Під час обшуку вилучили чорнові записи про роботу з клієнтами та бухгалтерію, засоби контрацепції, банківські та телефонні картки, комп’ютерну техніку та інші докази.

Як пояснила сутенерка, вона перебувала у скрутному матеріальному становищі. Постійного місця роботи у неї не було, тому для того, щоб заробити гроші…

Відомо, що Львівська місцева прокуратура скерувала обвинувальний акт до суду. За сутенерство та створення місць розпусти і звідництво нашій землячці загрожує до семи років позбавлення волі. Чи були серед її підлеглих вінничанки — поки що слідство не розголошує.

Валентина Лісова