Днями він зустрівся з президією Студентської ради Вінниччини для узгодження планів на наступні місяці.

«Уже оголошений конкурс на 2-місячне стажування для студентів 3-5 курсів закладів вищої освіти Вінниччини за двома напрямками:

1. особистий помічник-консультант народного депутата України Сергія Володимировича Кудлаєнка;

2. помічник-юрист із стажуванням в громадській приймальні. В рамках стажування буде відібрано молодих, креативних людей. Конкурсний відбір здійснюється у 2 тури. І я з нетерпінням чекатиму на заявки учасників до 21 квітня. Детальнішу інформацію про сам конкурс можна дізнатись на моїй офіційній сторінці Facebook. Для мене дуже важливим є підтримка талановитої та здібної молоді, а також надати платформу для розвитку та практичний досвід роботи у нашій команді», — зазначив Сергій Кудлаєнко.

В рамках зустрічі також обговорювали питання гуртожитків.

«Забезпечення гідних побутових умов проживання студентів у гуртожитках має бути одним з пріоритетних для вирішення. Ми бачимо, як динамічно розвиваються Україна та світ, але досі студенти, проживаючи в гуртожитках, мають багато незручностей, хоча існує обласна програма для вирішення цих проблем. Для студента гуртожиток стає домом, в якому тепло і комфортно», — сказав Олександр Мельник, голова Студентської ради Вінниччини.

Спілкування зі студентами продовжилось зустріччю в стінах ВР України, в комітеті з питань державного будівництва, місцевого самоврядування та регіональної політики, в якому працює Сергій Кудлаєнко.

А 6 квітня нардеп взяв участь в велопробізі зі студентами та викладачами вишів нашого міста.

«Моє завдання абсолютне щире: допомогти себе реалізувати всім активним молодим людям. І побачивши їхні очі і впевнений погляд у майбутнє, знаю, що у нас все вийде», – сказав народний депутат України Сергій Кудлаєнко.