Перелякана Наталя аж запитала, чи, бува, не вкрав. Але коли той засвідчив, що власні, багатозначно натякнула, що хоч їй нещодавно виповнилось 60, але залицяльників не убавилось!

«Лісапетний батальйон», як завжди, зірвав у Вінниці джек-пот. Бо тут її відкрили, тут записала перший альбом і тут, у Канаві, на фестивалі «Мамина піч» вона завжди почесна гостя. Вдячна зала не лише вразила аншлагом, але й такими жіночками-прихильницями, які, як кажуть, скрутять в баранячий ріг будь-якого агресора. Бо ж «Лісапетний батальйон», переможець «Х-фактора», має вже сотні батальйонів–шанувальників. Наталя завела залу так, що всі реготали і танцювали.

Виконала пісні разом із своєю донькою – учасницею колективу та запросила до себе у Чемеровецький район Хмельницької області на фестиваль усіх охочих. Там вона відкриватиме нові таланти України. Як завжди, на концерті виступив її товариш, натхненник та автор пісень народний артист України Микола Янченко. Він вперше проанонсував проведення у Вінниці 14 грудня ювілейного концерту на честь свого 60-річчя.

Тетяна КВАСЮК