Бо іноземець, ймовірно студент арабської національності на євроблясі – чорному БМИВ із литовськими дубльованими номерами протаранив стару стріблясту Тойоту біля медуніверу. А в в Тойоту заїхав легенько Сузукі джип. Всі живі!
Водія-іноземця, що спричинив цю аварію на Келецькій госпіталізували під охороною поліції! Бо спортивні хлопці із групи підтримки водія розбитої Тойоти, не виключено, що готові були до самосуду! Адже є підозра, що водій БМВ був у веселому стані…? Тому поліції тут сьогодні було більше ніж глядачів – 4 наряди!
І тролейбуси через цю аварію стояли на Вишеньку і з Вишеньки із 17.30 до 19.00… А транспорт рухався як черепаха, бо поліція не перекрили доступ легковиків до аварійного перехрестя у час пік! Було весело, але не всім… Хтось пішки йшов додому, когось везла в лікарню “швидка”, а 2 авто – БМВ і Тойоту – евакуатори!
Причина ДТП очевидна – перевищення швидкості, мажорний форсаж і, можливо, вплив заборонених речовин на водія… 

ДТП на перехресті вул Келецкая та вул 40 р. Перемоги водій автомобіля БМВ виконуючи маневр «поворот ліворуч» не впорався з керуванням та спричинив зіткнення з а/м Тойота та Сузукі, патрульні які приїхали близько 4 годин не могли скласти схему ДТП та протокол(не дивлячись на те що година пік люди ідуть з роботи а весь громадський транспорт стоїть через їх бездіяльність та «схеми»), навіть коли було складено протокол, відібрано пояснення у водіїв та свідків, патрульним було передано відео самого ДТП, вони категорично відмовились в протоколі зазначити що до протоколу додається відео, зазначили тільки пояснення, а відео самого зіткнення до протоколу долучити відмовились, схоже на те що будуть «ршати питання»

Posted by Денис Климов on Monday, April 15, 2019

Водія-іноземця, що спричинив аварію на Келецькій госпіталізували під охороною поліції! Бо хлопці із групи підтримки водія розбитої Тойоти готові були до самосуду! Адже є підозра, що водій БМВ був у веселому стані… ? Тому поліції тут більше ніж глядачів – 4 наряди! Відео 33kanal.сom

تم النشر بواسطة ‏‎Roman Kowalski‎‏ في الاثنين، ١٥ أبريل ٢٠١٩

Масштабна аварія сталася у Вінниці на Келецькій за участю 3 авто. Чорне БМВ протаранило стару Тойоту, в Сузукі дограв цю Селіку! Всі живі! Свідки бачать таке! Відео 33kanal.com

Posted by Roman Kowalski on Monday, April 15, 2019