Вона блискуче продемонструвала свою педагогічну майстерність, професійні уміння і творчі здобутки на фінальному етапі Всеукраїнського етапу  конкурсу «УЧИТЕЛЬ РОКУ – 2019» у номінації «Географія».

Конкурс  відображав контекст прийнятої Концепції Нової української школи, а також розглядав виховні акценти та етичну складову професійної компетентності педагога.

У ході Всеукраїнського етапу конкурсу Яна Коробкова щедро ділилася із колегами своїми педагогічними здобутками, демонструвала нові педагогічні ідеї, креативність, творчий підхід, глибокі знання психологічних особливостей дітей та почуття гумору, шукала свою педагогічну стежку до душі й серця кожного учня.

Яна Сергіївна показала широкий спектр методів, форм, засобів, педагогічних прийомів, що дозволили розкрити її неповторність і педагогічний талант під час проведення уроку. Конкурс «Учитель року – 2019» відкрив для вчителя нові можливості та великі перспективи, став ще однією сходинкою до вершини професійної майстерності, відкрив багато нових граней її педагогічного досвіду, став школою самоствердження і самовираження.

Журі ІІІ етапу конкурсу відзначило Яну Сергіївну за високий фаховий та професійний рівень, високу педагогічну ерудицію, ґрунтовні знання з предмету, досконалу методику викладання та організації освітнього процесу, уміння налагоджувати контакт із дітьми, спрямовувати їх діяльність на практичне засвоєння програмового матеріалу та визнало ПЕРЕМОЖЦЕМ.

Наталка РОМАНЮК