За омріяний титул найкращої змагались 13 дівчат. В складі журі працювали заступник голови районної ради Анатолій Задорожнюк, заступник голови райдержадміністрації Ігор Булавський, директор РДЮСШ «Колос» Сергій Перенчук, директор Козятинського ЗНВК №9 Олег Заїчко, вчитель ЗНВК «Школа-інтернат-гімназія»Тимур Нищук.

– Познайомитись краще з красунями глядачі та журі мали змогу під час конкурсу-візитки «Я  – донька своїх батьків». Дівчата розповіли про себе та родину, свої захоплення та мрії, а вбрання та дизайнерський погляд продемонстрували під час дефіле в стилі «Шкільна форма», «Канікули», «Військова форма», «Вечірня сукня», «Світ диких тварин». Також конкурсантки показали свої вміння в конкурсі «Моє хобі»  та вражали розумовими здібностями в «Інтелектуальному конкурсі».Яскраві номери подарували присутнім ансамбль «Вечорниці», Максименко Євген та Колосовська Анастасія, вокальний ансамбль «Мікс», Олексій Пугач та Данило Щетінін, Марія Дацюк, зразковий хореографічний ансамбль «Зірки Арчі».Наприкінці свята незалежні експерти – представники установ та організацій, приватні підприємці, сільські та селищні голови вручили подарунки та квіти учасницям, які їм найбільше сподобались, -розповіли подробиці у Козятинській районній раді.

За результатами оцінювання журі перемогу в конкурсі «Суперстаршокласниця – 2019» отримала учениця Миколаївського ЗНВК І-ІІІ Ольга Піркл, а також титул  «Приз глядацьких симпатій».

«І віце-міс» – Кахно Анна (Бродецький ЗНВК)

«ІІ віце-міс» – Беззубенко Віра (Білопільський ЗНВК)

Інші учасниці теж отримали титули, грамоти та цінні подарунки.

Віталіна Володимирова