Про це повідомляє віце-президент «Вінницьких Вовків» Євген Хомин:

– 20 квітня о 17.00 стадіон Центрального парку чекає на всіх любителів та вболівальників американського футболу. Цієї суботи відбудеться товариський матч між командами «Вовки U15» та «Молотобійці U15». Гра проходитиме в рамках підготовки нашої команди до поїздки на міжнародний турнір у м. Дьєр (Угорщина), а також осіннього чемпіонату ДЮЛАФ.

Попри те, що зустріч має товариський характер, усі спортсмени наполегливо та посилено готуються до матчу, а тому гра обіцяє бути напруженою та багатою на цікаві моменти. Крім того, для кожної з команд це надзвичайний досвід та можливість удосконалити свої професійні вміння та навички.

Протягом гри працюватиме коментатор, який пояснюватиме правила та основні моменти матчу. Також усі присутні зможуть побачити яскраві виступи від цьогорічних чемпіонів України – групи підтримки «Wolves Junior Cheerleaders».

Запрошуємо всіх вінничан та гостей міста відвідати це захопливе футбольне дійство і підтримати юних спортсменів, які неодноразово прославляли наше місто на всеукраїнській та міжнародній аренах! Вхід вільний!

А вже 21 квітня о 14.00 відбудеться перший матч нашої команди у груповому етапі чемпіонату УЛАФ SUPER LEAGUE 2019. Cуперниками «Вовків» стануть львівські «Леви», які на сьогодні є віце-чемпіонами минулорічного сезону. «Вовки» ж, у свою чергу, не брали участі в чемпіонаті 2018 року, зробивши перерву для того, щоб удосконалити склад команди та покращити деякі технічні моменти. Чи вдалось їм це – побачимо вже цієї неділі. Обидві команди налаштовані дуже рішуче та серйозно, тому протистояння на полі буде неабияк складним та захопливим.

Окрім цікавої та напруженої гри, на глядачів очікують сюрпризи та запальні виступи команд чирлідерів, а також розіграші від офіційних спонсорів клубу: суші-бару «Yama», мережі магазинів побутової техніки «ТехноТоп», Crossfit Vinnytsia та Planet Fitness. Також всі охочі матимуть змогу придбати фірмову сувенірну продукцію від клубу «Vinnytsia Wolves».

Під час гри працюватиме коментатор, який буде пояснювати основні моменти матчу. Також на вході до стадіону кожен глядач отримає картку із поясненням правил гри. Тому на трибунах знайдеться місце для всіх вболівальників: палких любителів американського футболу і тих, хто тільки знайомиться з цим видовищним та унікальним видом спорту. Прийдіть та підтримайте нашу команду!

Гра відбудеться на стадіоні «Нива» парку «Хімік» (вул. Петра Запорожця, 5).

Вартість квитка – 30 грн.